De laatste loodjes voor KPJ-SOS 

SOERENDONK – Nog 1 week en dan is toneelvereniging KPJ-SOS uit Soerendonk weer te bewonderen in Den Donck! De gloednieuwe voorstelling ‘Super, die super Super’ is een blijspel om van te smullen. De spelers zijn er zo goed als klaar voor en hebben ontzettend veel zin om het publiek een avondje te laten lachen. De decorploeg heeft de afgelopen weken ook ontzettend hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. De supermarkt begint steeds meer vorm te krijgen en de komende week worden, wat betreft aankleding van het decor, de puntjes op de i gezet. 

Tijdens de avondvoorstellingen is de loterij terug van weggeweest. De presentatie zal in handen zijn van de meest ervaren spelers die de toneelclub rijk is en uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen; de middenstand van Soerendonk heeft ook weer enkele mooie prijsjes beschikbaar gesteld, waarvoor dank! Er zijn voor alle voorstellingen nog (enkele) kaarten beschikbaar. De voorstellingen worden gespeeld op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart om 20.00 uur. Op zaterdag is er ook een middagvoorstelling om 14.00 uur. De kaarten zijn verkrijgbaar via voorverkoop@kpj-sos.nl of via Mieke van Happen (0031 6 30987122). Op zaterdagmiddag kunnen belangstellenden ook een kaartje aan de deur kopen.  

Foto  Van links naar rechts: Nieke van Hunsel (regie)  – Ellen van Happen – John Bakx – Maaike Heesakkers – Anke Smeets – Carlijn Leijssen – Daan Bernaerts – Mariken Bollen – Sandra Meppelink – Mandy Weegels