Sporting Pelt Dames 2 winnen in Houthalen

PELT – D2 speelde afgelopen weekend uit in Houthalen, een van de minder verre verplaatsingen van het seizoen. Door enkele geblesseerden kregen we versterking van Lene & Iris (D1) en Maud, Hannelore & Janne N. (M18). De wedstrijd had over het algemeen een traag tempo, waardoor het na 15’ spelen 0-5 stond. Door geduldig rond te spelen in aanval werden er shot-kansen gecreëerd. Deze werden afgewerkt vanop verschillende posities. De harsloze bal zorgde hier en daar voor wat problemen: shots over of langs het doel, tegenaanval niet kunnen uitspelen en enkele keren balverlies. Ruststand: 4-11. De tweede helft begonnen we minder aandachtig in de verdediging,  hierdoor kon de pivot van Houthalen enkele keren aangespeeld worden. In aanval werd er dan weer gretig afgewerkt via enkele nieuwe systemen. De laatste 10 minuten schakelde we over naar een 5-1 verdediging, dat maakte het Houthalen in aanval extra moeilijk. De wedstrijd werd afgesloten op 14-22! Mooie winst voor de Liga, dikke merci aan alle versterkers!