Goud en zilver voor Turnlust Budel 

BUDEL – Afgelopen weekend was er weer een turnweekend in Tilburg voor Turnlust Budel. Alle teams reisden die kant op om hun laatste voorwedstrijd te turnen.  Zaterdagmiddag mochten Anouk Kessels, Evelien Kessels, Jik van der Kruis, Merle Mennen en Eline Vogels Supplement E het weekend openen.  Ze begonnen sterk op balk waar iedereen hoge punten behaalde. Op 0,25 werd het team tweede op dit onderdeel.  Ze zette de rest van de wedstrijd heel goed door.  Door alle hoge punten op brug werd het team hier eerste!  Omdat iedereen een bijna foutloze wedstrijd heeft geturnd kreeg het team, met een verschil van 0,134, de zilveren medaille omgehangen 

Daarna was niveau 4 middenbouw aan de beurt. Beau Wils, Floor Cox, Lize Schepens, Nynke Rosbergen en Fenne Govers begonnen op brug de wedstrijd. Hier haalden ze mooie punten. Daarna kwam de balk waar de spanning toch wel te zien was en daardoor we een paar vallen zagen. Gelukkig herpakte de meiden zich goed op vloer en sprong. Met een 4de plaats mogen ze zeer tevreden zijn over hun wedstrijd.  Op zondag kwam het team Supplement F dat samen turnt met 2 dames van Molenwiek Asten in actie.

Lieke Boelens, Jasmijn Stappers en Jill Aarts begonnen sterk op brug. Op balk moesten ze helaas wat vallen incasseren.  Op vloer lieten ze erg mooie oefeningen zien om vervolgens hun wedstrijd met sprong netjes af te sluiten. Lieke wist zelfs op vloer en sprong het hoogste punt van de wedstrijd te behalen. Tot het einde bleef het spannend omdat de teams erg dicht bij elkaar lagen maar de oefeningen waren genoeg voor een gouden medaille.  Iedereen gefeliciteerd en nu afwachten wie nogmaals zijn oefeningen mag laten zien in de finale wedstrijden.