Elfde editie Zwemsportdag voor mensen met een beperking

WEERT – Waterratten opgelet: zaterdag 13 april vindt de jaarlijkse regionale zwemsportdag voor mensen met een beperking plaats. Deze dag wordt georganiseerd door Zwembad De IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg, Punt Welzijn en PSW Vrije Tijd. Het zwembad opent gratis de deuren tussen 13.00 en 17.00 uur om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende zwemsportactiviteiten waaronder waterpolo, duiken, aquazumba (dansen in het water), aquaspinning (fietsen in het water), snorkelen en een glijbaanrace. Ook dit jaar kunnen de deelnemers weer een echte stormbaan bedwingen. De dag wordt afgesloten met discozwemmen. De organisatie biedt alle deelnemers een frietje of gezonde snack aan. Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassenen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan tot 7 april via www.iedereenkansporten.nl/middenlimburg. Voor vragen kun je terecht bij Pauline Schrooten: paulineschrooten@roermond.nl of 0031 6 30202582. Zwembad De IJzeren Man, ligt aan de Geurtsvenweg 1 in Weert.