Ledûb Volleybal JC1 timmert aan de weg!  

BUDEL – Afgelopen weekend nam team Ledûb JC1 (leeftijdsklasse tot 11 tot 14 jaar) het in de 4-tegen-4 competitie op tegen VC Best. De eerste vijf wedstrijden van de tweede seizoenshelft waren al in winst omgezet en de jongens waren erop gebrand om ook deze wedstrijd te winnen. De eerste set begonnen ze afwachtend waardoor het een gelijk opgaande strijd werd. Uiteindelijk herpakten zij zich op tijd en wisten ze op karakter de set met 25-23 binnen te slepen. De sets daarna trokken ze deze lijn door. De servicedruk lag hoog en door steeds meer verzorgd volleybal te spelen, trok Ledûb JC1 het spel naar zich toe en brak het verzet van VC Best. Overtuigende setstanden waren het resultaat (25-13, 25-8 en 25-11) en daardoor een 4-0 winst. Volgende week staat de kraker op het programma: uit tegen VC Volt. De winnaar van deze wedstrijd zal waarschijnlijk kampioen worden. Spannend dus!