Vollingo verslaat Ledûb Volleybal dames 1

BUDEL – Zaterdag speelden de dames 1 van Ledûb Volleybal een uitwedstrijd in Gouda tegen Vollingo. Pien Korbijn maakte het verslag: “We waren er erg bewust van dat we hard moesten vechten om hier punten te pakken. Dit is helaas niet gelukt. We verloren met 3-0.

We startten de wedstrijd best goed en het ging dan ook lang gelijk op. We hadden de hele tijd een voorsprong van 1 puntje maar toen het op de ‘big points’ aankwam wisten we niet te scoren.  We verloren de eerste set met 25-22.

We wisten dat we de 2e set fel moesten starten om in de wedstrijd te kunnen komen, maar we liepen vanaf het begin al achter de feiten aan. Na een goede service-serie van Ellis en Julia kwamen we toch nog terug. Erop en erover dachten we. Er werd echt gevochten maar het kwam er gewoon niet uit. We verloren de 2e set met 25-17.

De 3e set dan maar. We begonnen deze set best goed en het ging weer gelijk op. Dit draaide helaas snel weer om, waardoor we ook deze set verloren met 25-18. Koppen op en volgende week weer knallen tegen Dinto thuis in De Zuiderpoort!” 

Deze wedstrijd in de topdivisie Dames B begint zaterdag om 19.00 uur.