Brasserie Forum

HAMONT – Brasserie Forum is van oudsher een bekende plaats aan het Marktplein in de stad Hamont. De brasserie is vorig jaar overgenomen door het echtpaar Aline Dewitz en Jhonny van Cranenbroek, die (de naam zegt het al) uit Hamont afkomstig is. Vorig jaar augustus gingen ze de uitdaging aan om het Marktplein van Hamont, mede door hun culinaire inspanningen, weer te doen herleven. Want zeg nou zelf: een stad als Hamont, groot en bruisend, met een marktplein, waar alleen Bakker van Hout, Njammie en Bakkerij ‘t Korfje nog culinair leven brengt sinds Hotel Restaurant de Klok is verdwenen, is dat mogelijk?

Aline en Jhonny doen er inderdaad alles aan om dat mogelijk te maken en hun zaak, vorig jaar dus overgenomen, te promoten. De zaak ziet er van binnen prima uit, goed onderhouden en de menukaart is uitgebreid, feestelijk en veelomvattend. De zaak is van modern, degelijk en ruim. Meer kan men niet wensen als men in het centrum van Hamont iets wil gaan eten. En dat biedt het Forum. Zoals gezegd: er is een uitgebreide menukaart, met ontbijten, lunches en diners. En dat letterlijk in het hartje van Hamont. Een plaats, die toch door iedere gekende Hamontenaar meer eer zou moeten toekomen dan het nu heeft. Mensen, laat u verrassen, ga eens binnen, en zit op uw gemak, kijk uit over het mooie Hamonter marktplein en eet op uw gemak en vooral lekker, want Aline is een prima kokkin, bij Aline en Jhonny. In de zomer is er buiten voor het Forum een mooi terras waar je zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Welkom, bekijk zeker het Paasmenu, op pagina 14 in de krant van afgelopen week.

Brasserie Forum ligt aan Stad 38 in Hamont.