Mannencontactgroep Toon Hermans Huis 

WEERT – Het Toon Hermans Huis Weert e.o. start op dinsdag 26 maart met een contactgroep voor mannen die direct of indirect geconfronteerd zijn met kanker. Ook mannelijke naasten en/of nabestaanden zijn van harte welkom. De mannencontactgroep is gestart op wens van een van de gasten. Gastheer Peter Sentjens is vervolgens gaan kijken hoe andere IPSO-centra hun mannencontactgroepen hebben ingericht.

De groep biedt gelegenheid om te praten en is er om te verkennen of en waar er behoeftes liggen voor gezamenlijke activiteiten. Naast serieuze onderwerpen is er tijdens deze bijeenkomsten ook ruimte voor humor en gezelligheid.

De invulling van de avond ligt nog niet helemaal vast. De eerste avond zal vooral gebruikt worden om kennis te maken en om te kijken waar de behoeftes van de groep liggen. Het verdere vervolg op deze avond zal dus worden ingevuld op basis van wat er uit deze eerste avond naar voren komt en kan in de toekomst nog aangepast worden.

Het belangrijkste is: Niets moet, veel kan. Het contact is het begin.

Aanmelden
De bijeenkomsten van de mannencontactgroep zijn elke laatste dinsdagavond van de maand van 19.00 tot 21.00 uur in het Toon Hermans Huis Weert e.o. aan de Graaf Jacobstraat 1.
Aanmelden door te mailen naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of bel naar 0031 495-541444. Wil je op een ander moment kennismaken met ons huis? Dan ben je van harte welkom, de koffie staat klaar.