Informatie-avond Cranendoncks Belang

CRANENDONCK – Cranendoncks Belang (CB’24) heeft op basis van verschillende aanknopingspunten een voorstel geschreven dat ze aan de inwoners voor gaat leggen. Dit heeft betrekking op de toekomstige invulling van het Nassau-Dietz-terrein hier in de gemeente Cranendonck.  Achter de schermen werkt de gemeente aan een langdurige overeenkomst met het COA, die uiteindelijk nog goedgekeurd moet worden door de gemeenteraad. Vooruitlopend hierop heeft CB’24 een initiatiefvoorstel geschreven. 

De inwonersraadpleging, het initiatiefvoorstel “stoppen met de COL” en het Woo-verzoek staan hierin centraal. Het Woo-verzoek en de bevindingen daarvan zijn op 17 maart via diverse kanalen gepubliceerd. Op vrijdag 5 april houdt CB’24 een informatie-avond in De Smeltkroes in Maarheeze. Hierbij is elke inwoner van de gemeente Cranendonck uitgenodigd en is er ook ruimte voor vragen. De avond start om 20.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich van tevoren aanmelden via: cranendoncksbelang24@outlook.com