OBS Cranendonck wordt “De Ontdekking”

MAARHEEZE – Een Nieuw hoofdstuk breekt aan! Na een jaar lang ontwikkelen zijn ze trots om de nieuwe identiteit en schoolnaam te onthullen.  Met veel enthousiasme wordt aangekondigd dat OBS Cranendonck, vanaf april, zal schitteren onder een verfrissende nieuwe naam: “De Ontdekking”; Openbare Basisschool Maarheeze! Een naam die perfect past bij hun visie op betekenisvol onderwijs.

De nieuwe schoolnaam is meer dan alleen een verandering op papier; het is een belofte van avontuur, groei en voortdurende ontdekking. Het team gelooft sterk in het idee van onderwijs als een ontdekkingsreis. Elke dag brengt nieuwe kansen, waarbij ieder kind zijn eigen unieke reis maakt.
Met “De Ontdekking” willen zij deze reis symboliseren en de kinderen aanmoedigen om de wereld te verkennen, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Door buiten op ontdekking te gaan en actief te bewegen, wordt de verbinding gemaakt met henzelf, de praktijk en de wereld.

Om deze mijlpaal te vieren nodigen zij iedereen uit op 4 april 2024. Om 13:00 uur gaan de burgemeester, wethouder en kinderen officieel de nieuwe naam en het logo onthullen, gevolgd door een spannende sponsorloop in samenwerking met Marishof. Van 15.00 tot 17.00 uur staan de deuren van de school open voor iedereen die nieuwsgierig is naar “De Ontdekking”. Zet deze datum alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

Het team kijkt ernaar uit om deze nieuwe fase van de school met jullie te delen. Voor vragen of meer informatie staan zij altijd voor iedereen klaar.