Paastocht Voetje voor Voetje

REGIO – Voor iedereen die graag wandelt, organiseert wandelclub Voetje voor Voetje al sinds 1998, op 1e Paasdag, de inmiddels traditionele Paastocht. Dit jaar is dat op zondag 31 maart. Deze keer zoeken ze de grens op. De wandelclub is te gast bij de Achelse Kluis, waar ze een leuke startlocatie hebben. Vanaf hier zijn er mooie nieuwe routes uitgepijld. Wandelaars kunnen kiezen uit routes met een lengte van 10, 15, 20 of 30 kilometer.     

De 10 kilometer maakt een mooie lus door de bossen van de Binnenheide en Rozendaal. De 15 en 20 kilometer volgen de Warmbeek een stuk, waarbij de langste afstand ook nog via de rand van Achel langs de grafheuvels van de Haarterheide komt. De 30 km maakt hierna nog een extra lus naar de Prinsenbeek en Achelse Heide. Alle afstanden komen langs een gezellige rustpost midden in het bos.
De startlocatie is De Achelse Kluis in Hamont-Achel. Er kan gestart worden vanaf 08.00 uur, en let op…1e paasdag begint de zomertijd. De kosten voor deze wandeling bedragen € 3. Kinderen tot 12 jaar wandelen gratis mee. Meer informatie vindt u op  http://www.devoetjes.nl