Voorjaarsmarkt Kloostervelden

STERKSEL – Op 26 mei vindt op de boerderij van Kloostervelden weer de jaarlijkse Voorjaarsmarkt plaats. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, passend bij de sfeer van de boerderij en uiteraard het voorjaar. Het wordt een mooie zonnige dag met leuke activiteiten voor jong en oud! Zoals een gezellige markt met diverse leuke kramen met vintage van onze zolder, plantjesverkoop en een demonstratie wolvilten. Geniet van een lekker kopje koffie of thee in onze theetuin terwijl het orkest een vrolijke noot voor u speelt. De voorjaarsmarkt vindt plaats van 12.00 – 16.00 uur op Dr. Ruttenpark 20 in Sterksel en is voor iedereen gratis toegankelijk. Verder zijn er voor deze markt nog kramen te huur voor geïnteresseerden. Neem hiervoor contact op met de Boerderij via hoefss@kempenhaeghe.nl of 0031 40 2279125.