Emme van der Heiden ‘mini van de week’ 

BUDEL – Emme van der Heiden was de ‘Mini van de Week’ bij Ledûb Dames 1.
Ze schrijft zelf: “Ik ben Emme en ik was ‘Mini van de Week’. Ik vond het superleuk. Eerst mocht ik bij de teambespreking zijn. Ik snapte niet alles wat er gezegd werd, maar toch was het heel leuk om er bij te zijn. Daarna begon de warming-up. Dit was best vermoeiend. Er werd ook steeds uitgelegd wat ik moest doen, dat was heel erg fijn. Eindelijk begon de wedstrijd! Ik mocht de eerste bal spelen en dat ging gelukkig heel goed. Ik maakte zelfs een punt!  De rest van de wedstrijd mocht ik bij de spelers zitten en het waterkarretje brengen tijdens de time-outs. Ik vond het een superleuke avond. Bedankt Dames 1 en Jan!

Foto Emme samen op de foto met Julia van Knippenberg – Foto Jos Meusen