Sandor Donnert presenteert The Magical World of Circus!

BUDEL – Ook in 2024 is de familie Donnert weer op pad in Nederland met The Magical World of Circus, een kwalitatieve circusshow voor de hele familie. Van 5 t/m 7 april staat het circus in Budel op het evenemententerrein aan de Poelderstraat waar de nieuwe show de seizoenspremière heeft!

Sandor Donnert is een bekende naam in de circuswereld, als jonge producent tekent hij onder andere voor grote circusproducties als het Kerstcircus in Aachen en Den Haag en presenteert hij samen met de Duitse band The Höhner een grote circusshow. Maar naast al deze grote producties heeft hij samen met zijn familie een eigen circus waarmee hij door Zuid- en Midden Nederland toert. Een circus met kwaliteit, want vele van de acts stonden ook in zijn grootste producties!

Een zorgvuldig samengesteld programma met artiesten uit Nederland, België, Italië, Tsjechië, China en Portugal. Ruim 100 minuten circusplezier voor jong en oud. Zo ziet u dit jaar onder andere onze clown Marco Mariani, die na het succes van vorig jaar terugkeert naar het circus, de veelzijdige familie Lagroni met zoon Nicolas die één van de snelste stuiterballen jongleurs is van Europa. Maar ook Amber Karstens, bekend van Holland’s got Talent met haar dancing collies. Adele Fame stond eerder in de grote circusproducties zoals het Duitse circus Roncalli maar zal dit jaar het Nederlandse publiek verbazen met haar luchtacrobatiek. Zij en onze andere artiesten nemen u mee in de Magical World of Circus!

Het circus geeft voorstellingen op vrijdag 5 april om 16.00 uur (Family Friday – €15 loge en €10 tribune), op zaterdag 6 april om 15.00 en om 19.00 uur en op zondag 7 april om 14.00 uur. Kaartverkoop via de website www.magicalworldofcircus.com of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa. Voor meer actuele info kijkt u ook op de Facebookpagina “Magical World of Circus”

Win vrijkaarten! 
HAC Weekblad mag in samenwerking met The Magical World of Circus 10 x twee vrijkaartjes weggeven voor de circusvoorstelling op zaterdag 6 april om 15.00 uur. Wat moet je doen? Stuur uiterlijk dinsdag 2 april een mail naar wedstrijd@hacweekblad.eu met de vermelding ‘Ik wil naar het circus’. Vergeet ook zeker niet je naam en contactgegevens (tel.nr.) toe te voegen. De winnaars worden met de eerlijke hand uitgeloot en worden persoonlijk verwittigd. Veel succes!