Online platform Cranendonck Werkt!

CRANENDONCK –  Na een geslaagde eerste editie van de Cranendonckse Bedrijvendag welke georganiseerd werd door Cranendonck Werkt, is het nu tijd om de nieuwe website onder de aandacht te brengen. Bij een groot deel van de deelnemende bedrijven zijn tussen de 100 en 200 bezoekers een kijkje komen nemen. Producten en diensten werden getoond, maar ook vacatures zijn onder de aandacht gebracht.

Om werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van lokale kansen, heeft Cranendonck Werkt een online platform ontwikkeld. Dit platform richt zich op het in de schijnwerpers zetten van lokale vacatures en biedt online hulpbronnen om werkzoekenden te begeleiden bij het solliciteren en vinden van werk of stageplaatsen in de Gemeente Cranendonck. 

Ook actueel nieuws en evenementen zullen middels de website kenbaar gemaakt worden. 

Bezoek de evenementen, neem regelmatig een kijkje op de website www.cranendonckwerkt.nl en ontdek hoe Cranendonck Werkt een positieve impact heeft op de lokale economie. 

Foto Jos Meusen