Wisselvallig FC Cranendonck verliest van vv Waalre

CRANENDONCK – In een matige wedstrijd laat FC Cranendonck de winst aan vv Waalre. Gedurende de gehele wedstrijd speelt FC Cranendonck niet alleen tegen vv Waalre, maar zeker ook tegen zichzelf. Hoewel de duels nog wel regelmatig gewonnen worden, is de passing erg slordig. Dit leidt ook regelmatig tot onnodig balverlies. Hierdoor is het vv Waalre dat een licht overwicht wist te creëren. Na 12 minuten is het voor FC Cranendonck pure pech dat de 0-1 valt. Een voorzet wordt door een Waalre aanvaller ingekopt en FC Cranendonck doelman Tom van Happen kan nog net de bal uit het doel slaan. Via de paal en de rug van Tom belandt de bal dan toch nog tegen het net, pure pech dus. Hierna komt het spel meer in evenwicht en vallen er aan beide zijden nog enkele kleine kansjes te noteren. Grootste kans is nog voor FC Cranendonck te noteren, waar Driek van de Vorst een vrije trap vanaf 20 meter tegen de lat ziet gaan. Tot aan de rust blijft de 0-1 stand in tact. Na de pauze blijft het veldspel in evenwicht, maar is het vooral vv Waalre dat de grote kansen krijgt, maar komt telkens doelman Tom van Happen tegen. Na 70 minuten komt vv Waalre op een 0-2 voorsprong. Een corner wordt bij de eerste paal laag in het doel gekopt. FC Cranendonck probeerde nog terug te komen in de wedstrijd, maar kon geen vuist meer maken. De 0-2 tussenstand werd daardoor ook de eindstand.