Lentefeest Okra Overpelt Centrum en Fabriek

OVERPELT – Okra Overpelt Centrum en Fabriek had geen betere dag kunnen kiezen om het  jaarlijks lentefeest te houden: woensdag 20 maart. Het was de vooravond van de lente en een van die zeldzame dagen dat het mooi weer was, echt een lentegevoel.

Met veel enthousiasme werd de zaal gereed gemaakt, tafels, stoelen, borden, tassen en andere benodigdheden waren in een mum van tijd op de plaats gezet. Op het menu stond een koude schotel. Die werd door de traiteur tijdig afgeleverd, maar toch waren enkele genodigden al aanwezig vooraleer de schotels op de tafel geplaatst waren. De 118 okra-leden luisterden aandachtig naar de bezinning van de pastoor en lieten zich dan het eten smaken. Als ontspanning was er zang van Harrie Geunes, die ook aardig met trompet en saxofoon overweg kon. Na het optreden was er dan nog een heerlijk nagerecht.

O ja, er moest ook nog opgeruimd worden, maar dat was geen probleem met zoveel helpende handen.