Super Sunday HC Cranendonck

MAARHEEZE – Wat een toffe Super Sunday was het afgelopen zondag bij Hockeyclub Cranendonck! Er waren diverse wedstrijden en er was een pannenkoekentraining voor de jeugd! Zo’n 40 kids namen enthousiast deel aan deze speciale training van het jeugdbestuur. Ook mocht keeper Jasper ingespeeld worden met het ballenkanon. En na de training stonden de pannenkoeken klaar! En dan de mini’s van de week: Florine en Sophie bij het Dames 1 team. Het team won met 3-1 tegen Liempde. Alba en Diede ‘versterkten’ het Heren Veteranen team dat met 12-0 won van Basko en Puck en Ties waren de mini van de week bij het Heren1 team dat won met 2-0 van Horst. Het Dames Jongteam speelde uit gelijk tegen Delta Venlo: 3-3. De ‘Mini’s van de Week’ zijn mede mogelijk gemaakt door sponsor Twan Bierings transport BV. Een zondag met frisse wind en af en toe een zonnetje. De Hockeyclub wil via HAC Weekblad alle deelnemers, bezoekers en helpers bedanken voor deze mooie Super Sunday. Wil je (kind) ook eens meedoen? Meld je dan aan voor 3 gratis proeflessen om het eens te proberen!  www.hccranendonck.nl/lidworden