Jubileumconcert Projectkoor Experience

BUDEL – Projectkoor Experience o.l.v. Sylvia Berghs viert zijn 20-jarig jubileum met een sprankelend concert op 7 april. Dit bijzondere evenement markeert een mijlpaal in onze muzikale reis en we zijn verheugd om enkele van onze getalenteerde vrienden uit te nodigen die samen met ons zullen optreden.

Talenten met klinkende namen zoals Lot Engelen, William Wullemsen, Silke van Niel – de Goeij, Erik van den Akker, de dansgroep T-Force, Niels de Goeij, het Blazersensemble EMM, vergezeld van pianiste Marina Lazar, Piet Slenders met zijn accordeon en het combo Johan Saanen & Hans Lambers. Het belooft een onvergetelijke middag te worden vol muzikale verrassingen, waarbij we een breed scala aan genres en stijlen zullen verkennen.  Met de garantie van het Creativi’T team zijn we ervan overtuigd dat de bezoekers een mooie en unieke show gaan zien, een totaalbeleving die alle zintuigen zal prikkelen met kwalitatief geluid, mooie belichting en passende visuals.

Het concert zal plaatsvinden in De Borgh te Budel, aanvang concert 14.30 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via https://theaterdeborgh.nl/programma Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit bruisende en kleurrijke concert dat de essentie van Projectkoor Experience belichaamt. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen met ons de kracht en vreugde van muziek te vieren! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur van Projectkoor Experience via info@experience-budel.nl