RTV Horizon Cranendonck – Heeze – Leende

Raadzaam
Toegankelijk
Vermakelijk
Humoristisch
Ondernemend
Rechtvaardig
Interessant
Zeldzaam
Onmisbaar
Noemenswaardig.

Ja, lees dit maar eens heel goed. Wie er verantwoordelijk zijn of RTV Horizon mag blijven bestaan, die mogen en moeten eens goed nadenken over dit besluit. Al 10 jaar zetten vele vrijwilligers zich daar in voor ontelbare luisteraars en kijkers op tv Horizon. 7 Dagen in de week zo fijn, zo goed, zo gezellig. De mooie muziek, interviews, foto’s, filmen, spelletjes enz. 

Dat doet ons allen samen geweldig goed. Wat denkt u dat het met deze lieve mensen doet als dit zou gaan verdwijnen. Al deze vrijwilligers voelen zich er thuis. Laat voor hen en ons samen de zon weer gaan schijnen. Dit kan en mag zeer zeker niet zomaar gaan verdwijnen. Als RTV Horizon moet stoppen dat is niet goed. Wie weet hoe het dan zal gaan. Er gaat dan zoveel moois verloren. Het is dit waaraan we ons vreselijk storen. Wees verstandig. Kom en schrijf z.s.m. een fijn en goed bericht. RTV Horizon hoort te blijven. Dit is aan de verantwoorde personen gericht. RTV Horizon is niet te missen. Kom op voor hen, durf dit te beslissen. RTV Horizon laat het bestaan dan zijn we samen tevree met elke dag muziek nieuws al het moois op radio en tv. Namens iedereen ben ik gaan schrijven dat RTV Horizon hoort te blijven. Geachte burgemeester, wethouders, raadsleden, media en ik weet niet wie nog meer…

RTV Horizon, de beste het fijnste mooiste van weleer. Hopend op een zeer gunstig bericht verblijf ik:

Jacqueline van de Gevel.