Vernielingen in het vernieuwde wandelnetwerk Cranendonck

Vrij recent hebben Hans de Kruif en Toon van den Eijnden, in samenwerking met de gemeente Cranendonck, de nieuwe aanpassingen en verbeteringen in het wandelroutenetwerk Cranendonck afgerond. Dit was best een hele klus maar we hebben dit met veel plezier gedaan. Afgelopen donderdag 21 maart zijn wij gestart met de halfjaarlijkse controle en tot onze verbazing kwamen wij tot de ontdekking dat ter hoogte van het traject knooppunt 72 in Maarheeze richting knooppunt 49 (Willem Alexanderlaan) in het gebied Driebos alle palen, aanwijsbordjes en stickers zijn verdwenen. Dit moet vrij recent gebeurd zijn, want op 13 maart hebben wij hier nog palen geplaatst. Dit gebied is eigendom van de gemeente Cranendonck, zij hebben hiervoor toestemming verleend en de route is samengesteld met goedkeuring en medewerking van de omwonenden. Wil degene die gemeend hebben om de aanduidingen op dit traject te verwijderen zo vriendelijk zijn om dit weer in de originele staat terug te brengen zodat iedereen kan genieten van deze mooie omgeving. Wij steken jaarlijks heel veel tijd in het verbeteren en in stand houden van het mooie wandelnetwerk van de gemeente Cranendonck en het is jammer dat dit eigenhandig door derden weer wordt tenietgedaan.

Ingezonden door Toon van den Eijnden en Hans de Kruif.