Wie wordt de nieuwe buurtbuschauffeur? 

CRANENDONCK – De vrijwilligers op lijn 255/256, die overdag elk uur Valkenswaard, Leende, Maarheeze, Soerendonk, Gastel en Budel verbindt, hebben iets te melden! Er ligt namelijk al maanden een opvallend kledingstuk in de buurtbus. En nu zijn de vrijwilligers op zoek naar de eigenaar: “Wie herkent dit, van wol en andere garens gebreide, mooie zwarte hoofddeksel met pompon, van de foto’s?”  Maar de vrijwilligers doen graag via HAC Weekblad nog een tweede oproep: “We zijn namelijk ook dringend op zoek vrouwen of mannen die wekelijks enkele uren tijd en zin hebben om als buurtbuschauffeur dienst te doen! Een telefoontje aan 0031 6 49770334 brengt het balletje en de buurtbus snel verder rollen!” Geïnteresseerden kunnen zich via bovenstaand telefoonnummer aanmelden.