5 Jaar Koekwaus Festival strikt boer Harm

PELT – In het weekend van 3 en 4 mei 2024 viert Koekwaus Festival zijn 5-jarig bestaan. 

Ter ere van deze mijlpaal pakt de organisatie uit met een extra festivaldag. 

Zo staat op vrijdag 3 mei ‘Koekwaus Extravaganza’ op het programma, een 18+ feestje met verplichte dresscode, gericht op house- en clubmuziek uit de jaren 90, gegoten in een extravagant Koekwaus-jasje. Artiesten als Seelen, A-tom-x en Chris sieren de line-up, terwijl de organisatie ook zorgt voor extravagant side-entertainment. 

Op zaterdag 4 mei bereikt de verjaardagseditie van Koekwaus Festival haar hoogtepunt. De afgelopen 5 jaar hebben artiesten als Frequencerz, Joe Hardy, Helene Fischer by Victoria, Rapper Sjors, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, en tal van Belgisch en Nederlands talent de podia van Koekwaus betreden.

Op deze zaterdag zal het muzikale programma verdeeld zijn over twee podia: de ‘Begaai Till You Die’ buitenstage en de ‘Fist’-tent. Dit jaar staan op het programma: Radio Topkaas, Afbraakwerken DJ Hex, Zanger Rinus (Romana Op De Scooter), Tony Schavuiter, Rikkert, Frans de Jodelaar, en als meest verrassende naam, de internetsensatie ‘Boer Harm’, die momenteel Nederland en België verovert met zijn hit ‘Brommers Kieken’. De organisatie laat ons weten dat de line-up nog niet compleet is en de komende weken nog zal worden aangevuld. Hou dus zeker de sociale media van Koekwaus Festival in de gaten.

Nieuw dit jaar zijn de B2B ‘Very Important Koekwaus’ Pakketten. Een VIK-pakket bevat een tafel op het VIP-deck, gelegen in de Feesttent. Buiten de tafel biedt het pakket nog andere voordelen zoals een VIK-goodiebag, VIK-parking, aparte VIK-toiletten, fingerfood, bediening aan tafel, premium bottle service, VIK-entertainment, en meer. Met deze nieuwe toevoeging wil de organisatie bedrijven een ander type teambuilding of netwerkmogelijkheid aanbieden. Naast muziek zijn er op het terrein nog tal van andere activiteiten te vinden, zoals een sexshop, gabberkapper, tattootent, dildo werpen, maar je kunt ook ontspannen in de foodcorner of hangmatten.

De ‘Super Early Burd’ en ‘Early Burd’ kaartjes zijn uitverkocht. Met nog 1,5 maand te gaan is al 60% van de ‘normoale kertjes’ verkocht. We raden je aan niet te lang te wachten als je het meest marginaal verkleedfeest van Limburg nog wilt meemaken! Koekwaus Festival heeft al verschillende uitverkochte edities achter de rug. Wil je er graag bij zijn of heb je interesse in de VIK pakketten? Surf naar www.koekwausfestival.be

Koekwaus Festival is ook op zoek naar verenigingen (jong & oud) om te helpen met en op het Koekwaus Festival. Interesse? stuur een mailtje naar info@kompresser.be 

WINACTIE 
Deze jubileumeditie van Koekwaus Festival mag natuurlijk niet gemist worden. In samenwerking met HAC Weekblad kunnen er vrijkaartjes gewonnen worden! Niet enkel geven we 2 x 4 vrijkaartjes weg voor ‘Koekwaus Extravaganza’ op vrijdag, we mogen voor ‘Koekwaus Festival’ op zaterdag ook 1 x een Very Important Koekwaus Pakket* weggeven! 

Wat moet je doen? 
Wie kans wil maken op 2 vrijkaartjes voor vrijdag moet mailen naar wedstrijd@hacweekblad.eu met de vermelding ”Ich bin helemoal Koekwaus’.  Kans maken op het VIK-pakket? Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom roepen we iedereen op om alvast zijn beste Koekwaus outfit uit de kast te halen en een foto hiervan te sturen naar wedstrijd@hacweekblad.eu. Uit alle inzendingen worden de winnaars met de eerlijke hand getrokken. Vergeet zeker niet je naam, leeftijd en contactgegevens te vermelden. Meedoen kan tot en met 21 april 2024. 

PS: de foto’s zijn voor intern leedvermaak, niet voor publicatie (tenzij er toestemming gegeven wordt uiteraard 😉 ) 

* Het VIK-pakket is inclusief een tafel op het VIK-deck, VIK-parking, aparte VIK-toiletten, bediening aan tafel, premium bottle service, VIK-entertainment, en meer. Het te winnen pakket is exclusief goodiebag en eetschotel.