Lezing Eric Huysmans 

VELDHOVEN – Op 4 april is iedereen welkom voor de lezing van Eric Huysmans: ‘Tijdloze wijsheid: De wijsheden van Meester Djwhal Khul, de huidige wereldsituatie en 2025 – het jaar van de beslissing’

De Tijdloze Wijsheid is van alle tijden, ouder dan de mensheid, en doorgegeven door de Meesters van de Spirituele Hiërarchie en Wijsgeren als Pythagoras. Wat zegt deze tijd- en mensoverstijgende wijsheid over de huidige wereldsituatie? Eric Huysmans vertelt over zijn boek ‘Tijdloze Wijsheid’, waarin hij een samenvatting geeft van de leringen van Djwhal Khul en deze verbindt aan het heden. De inhoud is interessant voor zowel de spirituele zoeker die zijn kennis serieus wil verdiepen, als voor de gevorderde esoterische student of discipel. Hij deelt de antwoorden van de Tijdloze Wijsheid op de grote levensvragen, onze lange ontwikkelingstocht als bewustzijnsvonken of monaden, de paden van discipelschap en inwijding, en de samenstelling en taken van de Spirituele Hiërarchie. Daarnaast verbindt hij de Tijdloze Wijsheid aan de huidige wereldgebeurtenissen, en belicht hij de inwijdende functie van de zogenaamde Coronation. Hij roept daarbij op tot actie. Actie om bij te dragen aan het verdrijven van het wereldprobleem van glamour of begoocheling in de laatste jaren naar het belangrijke jaar 2025. De Spirituele Hiërarchie neemt dan een beslissing die een grote ommekeer kan inleiden. Deze beslissing is afhankelijk van ons. Wat wordt er van ons gevraagd en welke hulpmiddelen en esoterische wetenschappen staan ons daarbij ter beschikking? Is er in 2025 voldoende zicht op juiste menselijke relaties? Erkennen we het bestaan van de ziel, de Meesters en het Plan? Is het Christusbewustzijn voldoende ingedaald in onze harten? En doen de discipelen hun noodzakelijke groepswerk om het pad te effenen voor de Meesters, waardoor een heel ander leiderschap op aarde kan en zal ontstaan? Tijdens de lezing geeft hij één of twee diepe meditaties, ingegeven door de Meesters van Wijsheid. Zijn boek is op deze avond met korting te koop voor 25 euro.

Datum: 4 april 2024
Tijd: 20:00 uur, zaal open vanaf 19:15 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum Immanuelkerk
Adres: Teullandstraat 1, 5503 VV Veldhoven
Meer info via www.erismeerveldhoven.nl
Entree: € 12,50 als u van tevoren reserveert via www.erismeerveldhoven.nl
€ 15,00 (is incl. koffie of thee in de pauze)
Extra: Ringleiding (voor slechthorenden) aanwezig