Pelter Skelter presenteert programma 2024 

PELT – Na de succesvolle try-outs van Meltheads, Novastar en Zornik kondigt Pelter Skelter nu haar verdere programma voor 2024 aan. Er volgen nog 3 concerten en 1 indoor festival in samenwerking met CC Palethe dat in 2024 maar liefst 20 kaarsjes uitblaast. En het moet gezegd dat ook de rest van het programma niet de minsten naar Pelt brengt. 

Zo speelt er in mei het vernieuwde Sloper. De rockband herbergt niet enkel de 2 beste drummers van de Lage Landen (Mario Goossens/Triggerfinger en Cesar Zuiderwijk/Golden Earring) maar de band heeft sinds kort een nieuwe zanger. En dat is niemand minder dan Jan Bas! Support wordt geleverd door de new wavers van Roza Parks. 

Het indoor festival, dat doorgaat eind september brengt dan weer een mix van lokale bands (Flks, Kregel), doorbrekende bands (Disorientations, Mojo & The Kitchen Brothers, Captain Kaiser) en een heerlijke trip down memory lane met Belgian Asociality en Wegsfeer (de mannen van het succesvolle ‘The History of New Wave’, remember?). 

In oktober staat een tripple bill met All things automatic (Pelt boven!), Koala Disco (uit Lommel en momenteel 1/2 finalist van Humo’s rock rally) en na 12 jaar dé langgevraagde rëunie van Sun to Sheeva! Feest verzekerd. En snel zijn voor tickets, dunkt ons.

Het jaar wordt feestelijk afgesloten eind november met een geweldige tribute night. De 

internationaal gerenommeerde tributebands ‘The Smiths Presumably’ en ‘The obsCURE’ zakken dan af naar Pelt. Support wordt die avond verzorgd door Joy de Vivre. Jij kan overigens kiezen wie die avond afsluit, The Cure of the Smiths? We vernamen overigens uit goede bron dat de eerste straffe naam voor 2025 inmiddels ook al geboekt is. Pelter Skelter is back! Meer informatie én tickets vind je op www.pelterskelter.be

Foto Albert Loos