Wijziging spreekuren ANWB Automaatje en  Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck

CRANENDONCK – Per 1 april 2024, en dat is geen grap, gaan de spreekuren van ANWB Automaatje en de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck wijzigen.

Jarenlang waren onze klanten het gewend dat we op maandagmiddag en donderdagmiddag bereikbaar waren. Bij de komst van ANWB Automaatje kwamen daar de maandag- tot en met de vrijdagochtend bij. In de loop van 2023 is het spreekuur op de donderdagmiddag komen te vervallen. Nu zal ook per 1 april het spreekuur op de maandagmiddag komen te vervallen. We bedanken de vaste vrijwilliger ook via deze weg voor zijn jarenlange inzet. Dus ANWB Automaatje en de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck zijn vanaf die datum bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00u en 12.30u op telefoonnummer 0495-592553. Zijn we op die tijden telefonisch in gesprek, bel dan gerust wat later nog eens terug. 

ANWB Automaatje
ANWB AutoMaatje is er voor minder mobiele inwoners uit Cranendonck. Vrijwilligers rijden met hun eigen auto. De kosten voor het AutoMaatje bedragen €0.35 per kilometer. We rijden voor inwoners uit Budel, Gastel, Soerendonk en Budel-Dorplein. 

Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck
De Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck is er voor kleine klusjes, hulp bij het doen van de boodschappen of als ouderen of mensen met een beperking voor langere tijd een bezoekvrijwilliger hebben. Wij bieden hulp aan mensen die een klein of geen sociaal netwerk hebben en een laag inkomen in Budel, Gastel, Soerendonk en Budel-Dorplein. 

Vrijwilligers
Naast dit mooie aanbod, kunnen we nog altijd nieuwe chauffeurs  en andere vrijwilligers gebruiken. We zoeken bijvoorbeeld nog tuinvrijwilligers, zodat we onze huidige vrijwilligers kunnen ontlasten. Heb je interesse? Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer of kijk op www.goedbezigcranendonck.nu voor meer informatie.