Bram Kleijkers naar Sporting!

PELT – Sporting Pelt is verheugd één van de sterkere keepers van de BeNe-League aan te trekken. Samen met de steeds sterker wordende Milan De Graeve zal Bram Kleijkers (NL uit Heerlen) het keepersduo vormen volgend seizoen bij Sporting Pelt. Immers zal Youri Denert terug ‘naar huis’ gaan bij zijn Eupen om ook zijn maatschappelijke carrière op de rails te zetten. Ook Nick Deekens staat heel dichtbij een overgang, maar dan naar het buitenland.

Bram handbalt sinds zijn 5e bij Sittardia en sinds 2018 bij Lions (NL) waarna hij in 2021 bij de hoofdmacht van Lions terecht kwam en er menig prijzen won. Bram volgt een opleiding tot gymleraar in Eindhoven. Hij is 25 jaar (07/11/1998), 193cm groot en weegt 100kg. Hij is na Rob Schmeits de tweede speler die overkomt van Lions. Bram: “het was toch wel een hele stap om mijn club te verlaten maar ik denk mijn sportieve ambities bij Sporting Pelt echt waar te kunnen maken! Ik ga er in alle geval alles aan doen om als het even kan, zo lang mogelijk voor de prijzen te kunnen bikkelen! Ik had ook meteen een heel warm gevoel bij Sporting en ben er ook heel goed ontvangen.” Sporting Pelt wil via HAC Weekblad Bram veel succes toewensen!