Herdenking vrienden Adrie van Mierlo 

Beste vrienden van Adrie!

Maandag 8 april zou onze dierbare vriend weer een jaartje ouder worden, maar dit heeft helaas niet zo mogen zijn. Zondag 7 april zou hij zijn verjaardag gaan vieren met zijn vrienden. We hebben besloten dat wij zijn verjaardag gewoon gaan vieren, en samen een glas gaan heffen als proost op zijn leven, hij zou niet anders gewild hebben! Alle vrienden, oud-vrienden en bekenden van Adrie zijn van harte welkom om een toost uit te brengen. Dit doen wij volgende week zondag 7 april vanaf 14.00 uur in Adrie’s stamcafé Cafe de Végtes in Hamont. (Dijk 66 Hamont, België) Iedereen die zich verbonden voelt als vriend van Adrie is van harte welkom. Vanzelfsprekend zijn de drankjes voor eigen rekening! ‘’We zullen tijdens dit gezellige samenzijn nog eens stil staan bij hoe Adrie écht was!”