Scholenvoetbaltoernooi 2024

CRANENDONCK – Evenals vorig jaar organiseert FC Cranendonck op woensdag 22 mei weer het scholen voetbaltoernooi. Het is een voetbaltoernooi voor alle groepen 7 en 8 van alle basisscholen van de gemeente Cranendonck. We spelen weer een recreatief en een prestatief toernooi, in welk toernooi  je uitkomt beslissen we via een poulesysteem. Hiernaast organiseren we ook een apart meidentoernooi. Je kunt je inschrijven met een jongens, meisjes of met een gemengd team. Per school mogen meerdere teams ingeschreven worden. In het prestatietoernooi zal gestreden worden om de Cranendonck wisselbeker. We hopen weer op veel aanmeldingen zodat we er samen weer een sportieve en gezellige middag van kunnen maken. Voor meer informatie kijk je op de poster die de komende weken op je school komt te hangen, of kijk op www.fccranendonck.nl Hierop staat binnenkort het inschrijfformulier met het reglement van het scholentoernooi.