De Hoortrunners zoeken nieuwe leden

BUDEL-DORPLEIN – Op 30 maart heeft Hoortrunster Marga Mennen deelgenomen aan de Caubergtrail, 18.5 km in Valkenburg. Wij zijn trots op Marga, ze heeft het fantastisch gedaan op dit zeer pittige parcours! Loopgroep de Hoortrunners is een kleine groep enthousiaste hardlopers. De groep traint in Budel-Schoot en nabij het mooie natuurgebied de Hoort in Budel-Dorplein.

Bij ons kan de beginnende, maar ook wat meer gevorderde loper komen trainen. Sommige lopers trainen om fysieke prestaties te verbeteren en anderen trainen om gezond te zijn en te blijven. De sfeer is laagdrempelig en gemoedelijk. Daarnaast organiseren we bijna ieder jaar een buitenlands hardloopevent voor de liefhebber! Kom gewoon eens langs op de trainingsdagen. Deze zijn op dinsdag en donderdag om 18.45 uur. In de winterperiode starten we bij gemeenschapshuis de Reinder in Budel-Schoot en in de zomertijd bij gemeenschapshuis de Schakel in Budel-Dorplein. Ook in de weekenden wordt er gezamenlijk gelopen. Meer info:  joan.dalessandro@hotmail.com, tel. 0031 6-20299833.