Laika & hetpaleis in CC Palethe 

PELT – Op zondag 14 april om 14.00 uur presenteert CC Palethe de voorstelling ‘Vuur/toren’ van Laika & hetpaleis. Deze voorstelling si geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. 

Drie vuurtorenwachters houden een licht brandend in een toren. Aan de rand van de woeste oceaan, in weer en wind, werken ze met gevaar voor eigen leven. Alleen maar om anderen veilig thuis te brengen. Maar wat als het licht sputtert en dooft? Wie loodst hen naar een veilige haven als de wereld hen vergeten is? Hoe lang houd je het vuur brandend in je hart als iedereen je heeft verlaten?

Vuur/toren gaat over drie mensen die aan hun lot worden overgelaten en voor de rest van de wereld niet meer bestaan. Ze verliezen elkaar, zichzelf en de grond onder hun voeten, tot iemand opduikt die hen in de armen sluit.

Na Über-ich (2015) en De Passant (2017) maakt regisseur Michai Geyzen opnieuw een visueel, dansante en tragikomische voorstelling voor kinderen. Voor meer info en tickets, kijk op www.palethe.be 

Foto Kathleen Michiels