Winkelhierbon: al voor 400 000 euro aan bonnen verkocht

PELT – Sinds de invoering van de Winkelhierbon in 2021 is er al voor 400 000 euro aan Winkelhierbonnen verkocht in Pelt. De gemeente stimuleert met deze bonnen het winkelen in de eigen gemeente en ondersteunt zo haar lokale handelaars. Je kan met de Winkelhierbon bij goed 120 lokale handelaars betalen momenteel. 

De gemeente lanceerde de Winkelhierbon tijdens de coronacrisis om de lokale handelaars een extra duwtje in de rug te geven. Het initiatief werd ook daarna voortgezet en de Peltenaren maken er bijzonder goed gebruik van. En zo zitten we nu aan 400 000 euro aan verkochte bonnen. De Winkelhierbon is daarmee stevig ingeburgerd in Pelt en betekent een flinke financiële injectie voor de lokale handelaars.  Op dit moment doen zo’n 120 Peltse handelaars mee aan de Winkelhierbon. Het volledige overzicht staat op www.gemeentepelt.be/winkelhier. Handelaars die willen deelnemen, kunnen zich daar ook  aanmelden. Want het aantal deelnemende handelaars mag blijven groeien.

De Peltse Winkelhierbon is een ideaal verjaardags- of relatiegeschenk. Dat weten ook de Peltse bedrijven intussen. Zij kopen de bonnen om als geschenk te geven aan hun werknemers. De Winkelhierbon is te koop bij de vrijetijdsbalie in CC Palethe (Jeugdlaan 2) – met een passende cadeauverpakking – of online op www.gemeentepelt.be/winkelhier. Je kan zelf de hoogte van het bedrag kiezen. Na aankoop zijn de Winkelhierbonnen één jaar geldig.