Keramiek kijken in Hamont 

HAMONT-ACHEL – Als liefhebber van keramiek ben je dit jaar weer van harte welkom in de keramiekgalerie van Piet Kerkhof en Heleen Dekkers. Je kan genieten van het unieke en gevarieerde werk van zo’n 50-tal cursisten als afsluiting van het cursusjaar 2023-2024. 

Heleen en Piet geven al meer dan 30 jaar les. Tijdens de tentoonstelling staan zij graag iedereen te woord die interesse heeft in keramiek en/of graag les wil volgen. De keramieklessen bieden voor elk wat wils. Zo is de cursus geschikt voor de hobbyist die de avond of ochtend creatief en ongedwongen wil doorbrengen. Maar ook de gevorderde keramist komt ongetwijfeld aan zijn trekken. Door de rijke ervaring van Heleen en Piet is een degelijke professionele begeleiding verzekerd.

Is je interesse gewekt? Breng dan zeker een bezoekje aan de galerie. De tentoonstelling is open op zondag 21 april en op vrijdag, zaterdag en zondag 26, 27 en 28 april, telkens van 14 tot 18 uur.  Op andere dagen is de galerie te bezichtigen na afspraak. De galerie/pottenbakkerij vind je op de Mulk 52 in Hamont. (richting grens naar Budel, Nederland).  Tel.nr.: +32(0)11621306 of mail: kerkhof.dekkers@hotmail.com, website: www.kerkhof-dekkers.be