Paasfeest Samana Grote-Heide 2024

PELT – Op Witte Donderdag 28 maart vierde Samana Grote-Heide haar jaarlijks paasfeest. Voorzitter Jaak heette iedereen hartelijk welkom. Deze namiddag begon met het nuttigen van een klein gebakje en een lekker kopje koffie of  thee en een paasbezinning geleid door Rik en Jan. Deze paasbezinning stond in het teken van de lente die het leven lichter maakt en de mensen liever, dat de lente maakt dat ik geniet van er simpel te zijn, dat mensen lijken te ontdooien, het is alsof de zon verzacht en wat is er fijn dat na de kou altijd de warmte op ons wacht. Dat liefde sterker is dan alle tijden, zelfs dan ziekte en dood en dat pogen wij te geloven met Pasen. Als ontspanning werd het spel van ‘waar of niet waar’ gespeeld.

Vier vrijwilligers, Jaak, Jan, Nelly en Gerrit vertelden elk 3 verhalen uit hun eigen leven, soms waargebeurd of verzonnen. De genodigden moesten dan per tafel oordelen of het waar of niet waar was. Deze aangename bijeenkomst eindigde met een lekkere broodmaaltijd. Samana Grote Heide wil via HAC Weekblad alle kernleden die van deze namiddag een gezellig samenzijn maakten hartelijk danken.