Paasfeest Samana Boseind 2024

PELT – In aanloop naar Pasen had Samana Boseind een feestelijke bijeenkomst op dinsdag 26 maart. Schoorvoetend kondigt de lente zich aan, de natuur herleeft, en ook de mensen verheugen zich in het nieuwe licht en leven.  Met Pasen in het verschiet en in het teken van vernieuwing en heropstanding vierde Samana Boseind op dinsdag in de Goede Week een feestelijke bijeenkomst voor hun leden met als start in de kerk van Boseind een eucharistieviering met mogelijkheid om het sacrament van de ziekenzalving te ontvangen. Het was een mooie, fijne en intense Paasviering voorgegaan door E.H. deken Jan Philippe.

Nadien ging het feest verder in parochiezaal De Kentings.  De voorzitster verwelkomde iedereen en dankte de kerngroep voor de vrijwillige inzet.  Aan de drukke babbel te beoordelen was het een gezellige ontmoeting bij een tasje koffie en een chocolade paasei, daarenboven met een doorlopende foto-projectie van sfeerbeelden van lente en bloemen. Tenslotte werden we verrast met een heerlijke koude schotel en een heel lekker dessert.  Iedereen ging voldaan en tevreden naar huis.