TOP Vrouwen: een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy

VALKENSWAARD – Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? Kom dan op zaterdag 20 april naar Theater De Hofnar! Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen.

TOP Vrouwen
Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?

Ladies Night
Oh yes it’s ladies night! De Ladies Night start een uur voor de voorstelling. De invulling blijft nog even een verrassing. De enige zekerheid is dat je, waarschijnlijk laat op de avond, met een leuke goodiebag naar huis gaat.

Info & kaarten 
Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Anne van Zantwijk