Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

WEERT – Een van de meest cruciale aspecten van succesvol solliciteren is het overtuigend kunnen presenteren van jouw kwaliteiten. Want laten we eerlijk zijn, als de ander niet ziet waar jij goed in bent, loop je het risico niet aangenomen te worden. Echter, dit blijkt voor veel mensen een uitdaging te zijn.

Op maandag 15 april om 9.30 uur biedt de Walk & Talk Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden een actieve workshop waarbij de deelnemers praktisch aan de slag gaan met het overbrengen van hun kwaliteiten. De bijeenkomst vindt plaats in Bibliocenter Weert.

Geen ellenlange theoretische uitleg, maar een interactieve sessie waarbij deelnemers elkaar ondersteunen en feedback geven. Vaak is het namelijk zo dat anderen beter kunnen zien waar je goed in bent dan jijzelf. Aan het einde van de workshop zullen de deelnemers een helder inzicht hebben in hun sterke punten en waarom deze van essentieel belang zijn voor de functies waarop ze solliciteren.

De workshop wordt geleid door Aniek Korten, een ervaren loopbaancoach gevestigd in Heythuysen onder de naam Stralend Succesvol. Haar praktijk richt zich voornamelijk op dertigers die op zoek zijn naar werk dat perfect aansluit bij hun vaardigheden en passies.


Wat is een Walk & Talk?
Walk & Talk is dé maandelijkse netwerk- en inspiratiebijeenkomst voor werkzoekenden. Deze bijeenkomsten bieden nieuwe ideeën en energie voor de zoektocht naar werk. Het is een plek waar men kan ontmoeten, netwerken en kennis en ervaring kan delen, onder het genot van een goede kop koffie. De sessies zijn ook zeer relevant voor studenten die willen werken aan hun sollicitatievaardigheden.

De Walk & Talk vindt plaats in Bibliocenter Weert en de deelname is gratis. Geïnteresseerden worden vriendelijk verzocht zich vooraf aan te melden via www.bibliocenter.nl/werkzoekenden.