Paasviering

SOERENDONK – Op woensdag 27 maart heeft de zonnebloem afd. Soerendonk haar jaarlijkse paasviering gehouden in “Den Donck”. Ruim 40 gasten werden lekker verwend door onze vrijwilligers met koffie/ thee en heerlijke koekjes, soesjes en natuurlijk  chocolade paaseitjes. Na de opening met een mooi paasgedicht werd er een prachtige dia presentatie gehouden door Annie Staals- Jacobi en haar man Bert over de ondernemers van vroeger in ons eigen Zurrik. In de pauze werden er heerlijke drankjes ingeschonken en kon er even bij gekletst worden over hetgeen ze gezien hadden. Ook was er een mogelijkheid om mooie kaarten te kopen die door Mietje en Jan van Cranenbroek  zelf gemaakt zijn en waar een groot gedeelte van de opbrengst weer ten goede komt aan onze eigen Zonnebloemafdeling.

Na de pauze ging men verder met de dia-presentatie waar de gasten ook nog een mooie uitleg kregen van  “de drukste kruising” van Vrüüger in Zurrik…….bie de Rabobank.

Om half 5 werd er heerlijk genoten van een lekkere broodmaaltijd waar het gekookte eitje niet mocht ontbreken. Na een mooi paasverhaal voorgelezen te hebben wenste de voorzitster iedereen hele fijne paasdagen toe.