Zwemparadijs LAGO Pelt Dommelslag als eerste buitenbad in de regio open! 

PELT – Lenteweer in zicht! Nu de lentezon zich stilletjes aan laat voelen, dromen we weg van zwempret in open lucht. LAGO Pelt Dommelslag heeft zonnig nieuws dat jong en oud zal plezieren. Tijdens de volledige paasvakantie is het buitenbad geopend voor alle waterpretliefhebbers!

Bezoekers die zin hebben in een eerste duik in het buitenbad en uitkijken naar een relaxerende vakantiedag in de zon, al dan niet gevolgd door een lekker hapje en drankje, stippen LAGO Pelt Dommelslag aan als ‘place to be’ de komende weken. Iedereen is welkom voor waterpret onder de eerste zonnestralen.

Het buitenbad is elke namiddag geopend van 12 tot 18 uur. Dommelslag is opnieuw de eerste plek in de regio waar bezoekers kunnen genieten van een verwarmd buitenzwembad. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met een ploeterbad van 40 cm diepte. Na openingstijd worden de buitenbaden leeggelaten in een bufferkelder om zo warmteverlies tijdens de nacht te beperken.

Spetterende paasvakantie
Tijdens de paasvakantie valt er bovendien heel wat te beleven bij LAGO Pelt Dommelslag. Op het spetterend paasprogramma staat onder andere een hindernissenparcours, de Virtual Reality slide, bezoekjes van de geweldige mascotte, … Je kan daarnaast ook kans maken op een familiepas tijdens de kleurwedstrijd in de gezellige LAGO Bistro. Niets leuker dan kleuren terwijl je wacht op een heerlijke maaltijd na al die waterpret, toch? Alle info over het paasprogramma kan je terugvinden op de website: www.lagopelt.be.