FC Cranendonck verliest na moeizame wedstrijd

CRANENDONCK – In een matige wedstrijd verliest FC Cranendonck van Knegselse Boys. Het begin van deze wedstrijd was nog hoopgevend, maar al snel zagen we een eerste waarschuwing van Knegselse Boys. Na balverlies op het middenveld van FC Cranendonck kon de Knegsel spits alleen voor doelman Tom van Happen opduiken, maar zijn inzet werd knap door Tom  gepareerd. Na 18 minuten was het FC Cranendonck dat  een knappe aanval over rechts inzette, waar Daan Driessen de bal laag voor het doel kon brengen. Spits Ralph van Meijl kon de bal makkelijk in het doel lopen, maar werd, terecht? , voor buitenspel teruggefloten. Het spel bleef op en neer gaan en aan beide kanten zagen we enkele kleine kansjes, zonder resultaat. Het duurde tot de 44ste minuut voordat de eerste goal viel. Na al enkele keren over links gevaarlijk te zijn geweest kon de Knegsel linksbuiten weer goed doorgaan en vanaf de achterlijn de bal laag voorzetten, alwaar een Knegsel speler makkelijk kon scoren, 0-1 en meteen rust. Na de pauze kwam Knegselse Boys beter en feller uit de kleedlokalen en was al na 6 minuten trefzeker. Alweer onnodig balverlies op het middenveld bij FC Cranendonck, gevolg door een snelle aanval over links waar alles open lag. Na breed leggen kon de Knegsel-spits vanaf 15 meter onhoudbaar voor doelman Tom van Happen binnenschieten en de 0-2 aantekenen. Hierna zagen we FC Cranendonck een tandje bijschakelen en kon al eens gevaarlijk worden. Wisselspeler Tyn Adams werd op mooie wijze diep gestuurd, gevolgd door een lage voorzet voor het doel en daar was Daan Driessen als de kippen bij om de aansluitingstreffer in het doel te schuiven, 1-2. FC Cranendonck probeerde met alle macht om de gelijkmaker te maken, maar bleek uiteindelijk niet bij machte om het de Knegsel verdediging erg moeilijk te maken. Zodoende bleek de 1-2 tussenstand ook de eindstand te worden.