Hengelcursus voor Senioren in mei door HSV ‘t Tipke

MAARHEEZE – De lente is weer begonnen, de regenbuien worden minder, de buiten temperaturen stijgen, het is weer aangenamer om buiten te verblijven. Al deze redenen hebben HSV ’t Tipke doen besluiten om voor het tweede jaar een hengelcursus voor senioren te verzorgen. Op de maandag en donderdag middagen in mei, wordt een hengelcursus gegeven door 2 leden met 150 jaar ervaring, dus dat komt goed!

We leren u het populaire feeder vissen, dit is het hengelen met een werphengel met een dunne hengeltop en een voerkorfje. We durven u zelfs vangstgarantie te beloven zodat u ook zo’n karper of zeelt kunt vangen zoals afgebeeld.

De vergoeding voor de kosten die de vereniging moet maken bedraagt €10.

Heeft u geen hengel: Geen nood, wij hebben alles beschikbaar m.u.v. een stoeltje, dat dient u zelf mee te brengen! Heeft u interesse en beheerst u de Nederlandse taal, stuur een mail naar secretaris@hsvtipke.nl, aanmelden vóór 30 april. Graag ontvangen wij u in ons clubhuis aan de Driebos 4, 6021 PD Budel. (Ingang is bij de parkeerplaats net voorbij de 1e rotonde in Maarheeze aan het Greunvengat).