Sloper komt naar Pelter Skelter

PELT – In mei komt supergroep Sloper in haar spiksplinternieuwe samenstelling naar Pelter Skelter. Want in de zomer van 2023 besluit de Britse zanger Pete om persoonlijke redenen SLOPER te verlaten. Het zag er op dat moment even somber uit voor de band. De overgebleven bandleden Mario Goossens (Triggerfinger), Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Fabio Canini stonden voor een dilemma aangezien de heren al volop aan nieuwe opnames waren gestart. What to do? Ze haalden er Jan Bas en Bas Soetens bij (what’s in a name!?) en bleven doorwerken aan nieuw materiaal voor een tweede ronde.

De nieuwe tracks beloven inmiddels veel meer dan de “classic rock”‘ op debuutalbum “Pulverise”. UIteraard vormt de ‘rock’ nog steeds de basis van het Sloper DNA maar daar komen nu een hoop andere invloeden bij, die resulteren in een verrassend en divers album.

 De band tekende inmiddels een contract bij Warner Music. Een eerste single ‘Therapy’ is uit sinds eind Februari en kent veel airplay op de radio. De release van een nieuw album is voorzien voor september 24.

Het vernieuwde Sloper komt zichzelf op 23 mei graag voorstellen aan het Pelter Skelter publiek, gewapend met de heerlijke gekende ‘classic rock’ en alvast een aantal nieuwe singles uit het komende album. En met Mario Goossens én nu ook nog eens Jan Bas, wordt dit onderonsje in Pelt zo goed als een thuiswedstrijdje. Support wordt verzorgd door de ongelofelijk straffe New Wavers van Roza Parks.

Info en Tickets via www.pelterskelter.be