Duurzame Energie en Creativiteit komen samen op Crazy Cross Bergeijk

BERGEIJK – Crazy Cross Bergeijk zet een belangrijke stap richting duurzaamheid met de introductie van DEENS Powerhub, ’s werelds grootste mobiele batterijsysteem, op hun evenemententerrein. Dit baanbrekende initiatief wordt mogelijk gemaakt door de subsidie van de Gemeente Bergeijk, Rabobank en de steun van Van der Zanden uit Moergestel. Met een indrukwekkende capaciteit van 2.32 MWh zal de Powerhub de feesttent van stroom voorzien met energie afkomstig van 2400 zonnepanelen.

We zijn trots dat we de Powerhub kunnen  introduceren op ons evenement en een positieve impact hebben op het milieu. Het evenement, dat plaatsvindt op 20 en 21 april aan de Heuvelweg 3 in Riethoven. Met Powerhub op Crazy Cross Bergeijk wordt niet alleen een bron van schone energie geïntroduceerd, maar wordt ook een voorbeeld gesteld voor andere evenementen in de regio en daarbuiten

Wat is Crazy Cross Bergeijk?
Crazy Cross Bergeijk is een ludiek evenement waar allerlei gemotoriseerde voertuigen over het parcours rijden. Maar hier draait het niet alleen om snelheid; creativiteit, humor en plezier staan centraal. Naast de cross biedt de feesttent een diversiteit aan optredens, waardoor het weekend een waar spektakel belooft te worden.

Mis het niet! Crazy Cross Bergeijk op 20 en 21 april aan de Heuvelweg 3 in Riethoven.