Expositie aquarellen kenmerkt zich door eigenheid en veelzijdigheid kunstenaars

WEERT –  De St. Teuniskapel in Weert etaleert op 20 en 21 april 2024, van 11.00 tot 17.00 uur, een betoverende tentoonstelling van aquarel-schilderijen, geproduceerd door getalenteerde cursisten van de cursus Aquarel bij RICK. Onder de bezielende leiding van kunstenaar en docente Linty De Bruijn leggen de schilders hun creatieve expressie vast in ‘water en verf’.

De expositie kenmerkt zich door de veelzijdigheid en eigenheid van de deelnemers. Het is een boeiende collectie, waarin de unieke stijlen en perspectieven van elke cursist naar voren komen. Van kleurrijke landschappen tot expressief portret, de mogelijkheden van aquarel komen volledig tot uiting. “Ik ben heel trots op het harde werk, de toewijding en prachtige resultaten van alle leerlingen”, zegt Linty De Bruijn. 

De toegang tot de expositie is gratis. Iedereen kan genieten van de prachtige werken van de groep cursisten. Overzicht van de exposanten: Ann Depauw, Carli Thijssen, Germaine Heijmans, Jo van de Kruijs, José Nagel, Mathilde Sieben, Mia Groenen, Reneé Stam, Riny Molsbeck, Rita van de Kerk, Thera Knapen, Truus van Gorp. Je bent van harte welkom!

xr:d:DAFe3Naidi4:38,j:2971674171465814215,t:24040910