Kienavond Kleuterschool De Robbert

HAMONT-ACHEL – Vrijdag 26 april 2024 organiseert de ouderraad van kleuterschool De Robbert uit Hamont reeds haar 17de gezellige kienavond. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te kienen voor prachtige prijzen. De prijzen worden geschonken door vele middenstanders van Hamont, Achel, Budel en omstreken waarvoor hartelijk dank. Een fiets, een bon voor een privé-sauna en een overnachting in een luxe B&B in Nederland zijn enkele van onze hoofdprijzen. Om niemand te vergeten, vernoemt de organisatie liever geen sponsor persoonlijk, maar is ze trots dat ze elk jaar weer zo’n mooie prijzentafel kan aanbieden.
 De inspanningen van de leden van de ouderraad en de leerkrachten zijn hierbij dan ook heel belangrijk. Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, wordt er aan school een prachtige nieuwbouw geplaatst. Hierbij komt ook een polyvalente ruimte. Voor de inrichting van deze ruimte hebben we vorig jaar al gekiend en met de opbrengst van dit jaar wordt verder gespaard. Als de ruimte klaar is, worden er zeker foto’s gepubliceerd.

Tijdens het kienen is er voor de kinderen een aparte kinderreeks met leuke prijsjes zoals een tablet, een stuntstep en nog vele mooie prijzen. De kinderreeks start na ronde 2. Na deze ronde krijgt elk kind een leuke attentie.  De kienavond gaat door in zaal De Posthoorn in Hamont. Op vraag van velen, wordt dit jaar om 19.30 uur gestart en de deuren gaan open om 18.30 uur. Iedereen is van harte welkom!