N-VA Hamont-Achel met Roger Mertens naar de verkiezingen

HAMONT-ACHEL – Roger Mertens, fractieleider van N-VA Hamont-Achel, zal de komende nationale verkiezingen van 9 juni aanstaande, als 6e opvolger van de lijst ‘N-VA Limburg’ voor de Federale Kamer, opkomen. Roger Mertens is mede-oprichter van N-VA Hamont-Achel in 2012 en zetelt ruim 18 jaar in de Hamont-Achelse gemeenteraad. Op 13 oktober 2024 zal Roger de lijst van N-VA Hamont-Achel trekken en dit voor de 3e keer op rij.

Van 1/1/2019 tot de ongeziene machtswissel van 5 juli 2022 in Hamont-Achel, maakte Roger deel uit van het College van Burgemeester en Schepenen (N-VA en Pro Hamont-Achel), waar hij onder meer de functies Financiën, Toerisme, kerkfabrieken en Sociale Veiligheid voor zijn rekening nam. Met het opkomen voor de federale verkiezingen, staat hij op de Limburgse N-VA Lijst die getrokken wordt door Steven Vandeput, ex-minister en huidig burgemeester van Hasselt. Roger wenst met zijn deelname, samen met N-VA kandidaten uit Pelt, Lommel en Bocholt, Noord-Limburg vertegenwoordigen op de politieke kaart! Hierdoor wil Roger duidelijk maken dat de stem van de Hamont-Achelaar ook in Brussel gehoord dient te worden.