Onderwijs innovatie van Nederlandse bodem bekroond met Internationale Designprijzen

BUDEL – Prowise, opgericht op 1 april 2009 en al 15 jaar pionier in de educatieve technologiemarkt, kondigt aan dat hun nieuwste onderwijs innovatie, de Prowise Touchscreen Ultra, zowel de iF Design Award als de European Product Design Award in de wacht heeft gesleept. Deze onderscheidingen benadrukken niet alleen de superieure design kwaliteit van de Touchscreen Ultra maar vieren ook de positieve impact ervan op het onderwijs wereldwijd.

Met een uniek ecosysteem ontworpen om het onderwijs leuker, interactiever en toegankelijker te maken, staat de Touchscreen Ultra in de voorhoede van educatieve transformatie. “Deze prijzen onderstrepen onze toewijding aan het creëren van technologieën die leraren ondersteunen en leerlingen inspireren. Onze samenwerking met het onderwijsveld zorgt ervoor dat elk aspect van de Touchscreen Ultra is afgestemd op de echte behoeften in de klas,” zegt Maggy Lemmens, Product Manager.

De iF Design Award en de European Product Design Award worden wereldwijd gevierd voor het identificeren van unieke designtrends en het eren van innovatieve producten die het dagelijks leven verbeteren. Het succes van de Touchscreen Ultra in deze competities benadrukt de rol van Prowise als leider in de sector van onderwijstechnologie, toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid en innovatie.

De Prowise Touchscreen Ultra is een allesomvattende en vooruitstrevende oplossing die de behoeften van leerkrachten en leerlingen aanspreekt terwijl het duurzaamheid en toegang tot kwaliteitsonderwijs wereldwijd bevordert. De interactieve displays van Prowise overbruggen software en hardware effectief en bieden een veelzijdig onderwijshulpmiddel met geavanceerde functies waar onderwijzers ondersteuning mee krijgen. Ontworpen in Nederland en ontwikkeld door het Nederlandse team met de hoogste normen voor privacy en beveiliging. De impact op het onderwijs, innovatieve kenmerken en toewijding aan uitmuntendheid maken het een verdiende kandidaat voor erkenning en onderscheidingen in het veld.