Uitje vrijwilligers van ’t Buuls Zitje 

BUDEL – Om het topteam van vrijwilligers van ‘t Buuls Zitje weer eens in het zonnetje te zetten, werd er een etentje georganiseerd bij pizzeria Anatolia in Hamont. Intussen was het zeker een jaar geleden dat ze er voor het laatst waren. Een jaar waarin weer eens duidelijk werd hoe goed het team draait. Het Trefpunt wordt steeds beter bezocht en we worden momenteel zo’n 480 bezoekers per maand ontvangen. De vrijwilligers vallen voor elkaar in, ondersteunen elkaar en ze helpen als er eens een extra hand nodig is in drukke dagdelen. Momenteel bestaat het team uit 25 vrijwilligers. En nog steeds komen er nieuwe aanmeldingen binnen. Een goed teken dus, zeker in deze tijden waarin vrijwilligers ook steeds schaarser worden. Maar omdat sommige vrijwilligers elkaar bijna nooit zien is het wel belangrijk om contacten te onderhouden en ook eens buiten ’t Buuls Zitje een privé gesprekje te kunnen voeren.

Op dus naar Anatolia in Hamont waar 19 personen aanschoven aan een mooie lange tafel. Helaas gaan de mannen van het Repair Cafe bijna nooit mee. Toch durfde een drietal Repair mannen het aan. Chapeau! Drie hanen in het goed gevulde kippenhok! Toen de menukaarten kwamen werd er druk overlegd en gekeken maar uiteindelijk had toch iedereen een gerechtje uitgezocht. Durum, kebab of pizza. Allemaal even lekker. Ook knap dat alle gerechten bijna tegelijkertijd kwamen.  Na nog wat natafelen en een extra drankje togen ze weer huiswaarts. Super gezellig, goed bijgepraat  en natuurlijk gaan we volgend jaar weer!