Zurrik Sportief zoekt trainers!

SOERENDONK – Sportvereniging “Zurrik Sportief” is elke week volop in beweging in de Gymzaal naast “Den Donck” te Soerendonk. 

Met bijna 200 leden, variërend in leeftijd van 3 t/m 85 jaar zorgt onze vereniging, dat sporten met gezellig samenzijn voor een ieder toegankelijk is.
De  contributie per kwartaal is €15 (jeugd), €22,50 (volw.1 uur)  of €28 (volw.1,5 uur). Bij alle 15 sporten is een enthousiaste trainer aanwezig. 

Voor de maandag- en vrijdagmorgendamesgroepen zijn wij ook op zoek naar nieuwe trainers met of zonder een sport-opleiding, die het leuk zouden vinden om -tegen een vergoeding- een of meerdere groepen te gaan trainen. Je kunt worden  ingewerkt/ opgeleid door een andere trainer, maar mag ook zelf de sport creatief invullen. Neem hiervoor contact op met Ineke Smits.

Wil je zelf sporten en een keer vrijblijvend komen kijken bij kleuter-kinder- of jeugdsporten, bij volleybal, basketbal, steps, bewegen op muziek, aerobics, badminton, sport & Spel of bewegen op en rondom een stoel voor de ouderen? Dat kan! Je krijgt bij ons drie gratis proeflessen! 

Wij lichten er vandaag de damesgroepen Bewegen op muziek” er extra uit. Bewegen op muziek voor dames.

De maandag is dé dag voor bewegen op muziek. ’s Morgens van 9.00- 10.00 uur gaat het bewegen op een lager tempo en doen er dames mee van 50-85 jaar. ’s Avonds zijn er 2 groepen van 18.30-19.30 en 19.30-20.30 uur in de leeftijd van 25-75 jaar. Het tempo en de intensiteit van de avondgroepen ligt hoger dan de morgengroep, de variatie in oefeningen is groter en we doen soms ook een spel of gebruiken steps.  De les bestaat uit 15 minuten warming- up, 15 minuten sporten met een hulpmiddel( flexaband, gewicht, stok, bal), daarna 30 minuten grondoefeningen op de mat.  

Doel van bewegen op muziek is: verbeteren van conditie, spierkracht, coördinatie,  flexibiliteit,  stabiliteit, balans, snelheid, valpreventie en gezelligheid met een groep sportieve dames. 

Voor meer informatie over deze en alle andere sportmogelijkheden neem contact op met:  Stef verhoeven, stefverhoeven90@gmail.com of Ineke Smits,inekesmits8@gmail.com 0683833897.