De Grevenbroekers wandelen in Deurne bij Diest

HAMONT-ACHEL – Zondagmorgen vertrokken zesenzestig Grevenbroekers aan parking De Wal met de bus richting Deurne om de Sint-Engelbertustocht te wandelen bij wandelclub Sporton. De wandeling ging door de streek rondom de Rodeberg, naar Engsbergen, het kasteel van Groot-Asdonk, de Eikelenberg, het Prinsenbos en de Goorhoeve. Daarna richting Okselaar en het natuurreservaat Gerhagen en zo terug richting startlokaal SOK in Deurne. De wandeling ging door een heel mooie afwisselende natuur van bossen, vennen en weiden. Ook het zonnetje maakte er een stralende wandeling van. Aan deze wandeling namen 1574 wandelaars deel. Het was dan ook een gezellige drukte onderweg. De korte afstandswandelaars brachten na de middag een bezoek aan het Begijnhof van Diest en aan brouwerij De Loterbol. En met dit prachtige weer was een terrasje achteraf ook niet te versmaden. Het was een geslaagde daguitstap. Voor meer info en foto’s: www.degrevenbroeker.be